Ben jij elk jaar op zoek naar bijzondere plekken om te ontdekken? In ons eigen Nederland zijn zoveel bijzondere plekken te ontdekken. Er gaat namelijk niks boven de schoonheid van onze natuur en de karakteristieke oude steden. Maar waar in Nederland kun je nou die leuke plekken bezoeken? Hier onder lees je over bijzondere locaties, speciale overnachtingen en leuke dagjes uit.

Bijzondere locaties

De meeste mensen gaan vaak naar de grotere steden als zij iets willen bezoeken. Maar wist je dat Nederland nog veel meer te bieden heeft? Zo heb je hele mooie natuurgebieden, zoals onder andere de polder, dijken, meren, de zee, Waddeneilanden en de Veluwe. Qua plaatsen is het erg leuk om eens de wat kleinere plaatsen en minder bekende steden te ontdekken. Zo heb je in de kop van Noord-Holland veel plekken die veel mensen niet kennen.

Overnachten

Iets wat ook erg gaaf is om te doen, is een speciale overnachting boeken. Maar wat houdt een speciale overnachting nou precies in? De naam zegt het eigenlijk al, maar het gaat om overnachtingen die niet zo standaard zijn, zoals een hotel of bed & breakfast. Zo zijn er hele mooie natuur campings te vinden, waar alles één is met de natuur en vaak slaap je dan in een leuke safari tent of kun je je eigen tent meenemen. Daarnaast zijn er nog vele andere unieke/speciale mogelijkheden, zoals het overnachten in een oud fort of een oude kerk. Het is zeker de moeite waard om eens op te zoeken waar je kunt genieten van zo’n overnachting. Sommige overnachtingen zijn erg leuk voor het gezin en andere zijn leuker als stel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *